Despre Noi

 

Executam la comanda orice model propus de dumneavoastra, in limita posibilitatilor tehnologice si in functie de locatia unde va fi montata lucrarea.

  1. Promptitudinea si seriozitatea sunt avantajele de care veti beneficia, deoarece lucrarea dumneavoastra poate fi finalizata in cateva zile dupa ce ati lansat comanda. INOX-Brasov dispune atat de un personal calificat si aparatura de ultima generatie, cat si de experienta – activand in acest domeniu din anul 1999.
  2. La noi veti gasi cel mai bun raport pret/calitate de pe piata. Preturile noastre difera in functie de model, lungimea balustradei, model, locatie si pot fi negociate in functie lde lucrarea dumneavoastra.
  3. INOX BRASOV executa lucrari in toate judetele din Romania.
  4. Pentru realizarea confectiilor din inox, folosim doar materiale din inox import Italia, cu certificate de calitate si conformitate, conform standardelor Europene !

Montaj & Garantie

Momentul ideal pentru montaj este inainte de a se aplica pe pereti vopseaua lavabila, in perioada finisajelor. In cazul in care se alege sistemul de montaj lateral, este bine ca finisajul sa fie efectuat.

Siguranta si Design

Ultima tendinta in constructii si amenajari este folosirea sticlei pentru pastrarea iluminarii naturale a incaperilor si pastrarea sentimentului de libertate si spatiu deschis. Acordam o atentie deosebita aspectelor legate de siguranta, asigurand cel mai inalt nivel de securitate folosind sisteme de prindere profesionale. Executam la comanda orice model de balustrade din sticla.

Transparenta si Rezistenta

Balustradele din sticla pot fi executate cu sau fara mana curenta, cu sau fara montanti verticali din metal, cu prindere laterala sau normala,cu elementi rotunzi sau picioruse din inox.

INOX-Brasov este o companie in permanenta dezvoltare tehnologica si adaptare la cerintele clientilor.